Půjčení auta Ponta Delgada Azory
Ako pise Tonic vyssie v podstate, len doplnim pre upresnenie:
Sparovanie v tomto konkretnom pripade nefungovalo cez kabel (nie vsetky auta maju moznost parovat bez kabla, tzn. wireless). Ak by fungovalo, tak vacsinou staciu pichnut USB do auta a mobilu ktory podporuje AA (android auto) a mas vlastne zrkadleny mobil s (vacsinou) vacsim displejom v aute, co teda moze sluzit jednak na navigaciu, ale samozrejme aj dalsie veci, napr pocuvanie vlastnej hudby z telefonu, alebo cez spotify, ale aj na telefonovanie atd
Tak jestli to dobře chápu, tak používám navigaci z mobilu, mobil spáruji s android auto (což je zřejmě nějaká volně stažitelná aplikace) a díky tomu vidím trasu z mobilu na displeji auta... je to tak? Což by bylo fajn, protože ten mobil mám většinou položený někde v přihrádce u řadící páky a na displej nevidím...
Ano, uplne presne ako pises. Len teda nie vsetky auta to podporuju (aj ked vacsina tych novych uz asi ano) a nie vzdy to je wireless, niekedy potrebujes aj kabel a niekedy dokonca musi byt aj kvalitnejsi aby to fungovalo
No ono hlavně AA je u spousty automobilek příplatková výbava, respektive on v tom autě je, ale k jeho používání je potřeba licence, která je za příplatek (zdravím VW group). Takže to že vám to nefungovalo bude spíš tím, že za to půjčovna nezaplatila. Jinak například Volvo už AA opustilo a jejich auta mají přímo integrovaný android s připojením k internetu, takže tam už ani mobil připojovat netřeba.
matej15 napsal(a): ale k jeho používání je potřeba licence, která je za příplatek (zdravím VW group).
Já jsem za něj u Porsche nic nepřiplácel😉
Nechcete si založit samostatné vlákno Android Auto aneb která automobilka ho má v ceně a kde se připlácí?